Λίγα λόγια για τις ΜΠΙΖΖΖπάρτυ

Οι ΜΠΙΖΖΖ πάρτυ είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2004, από την Καίτη Παπαδημητρακοπούλου και τη Χριστίνα Χριστοδήμου . και ασχολείται με τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, γάμων , βαπτίσεων , παιδικών πάρτι και γενικότερα πάσης φύσεως δραστηριότητες που έχουν σαν γνώμονα το παιδί.

Απο τον Απρίλιο του 2014 έως και τον Οκτώβριο του ιδίου έτους η εταιρία μας ανέλαβε τη διαχείριση του WESTIN KIDS CLUB στις εγκαταστάσεις του Astir Palace Resort Hotel στη Βουλιαγμένη αναλαμβάνοντας την απασχόληση των παιδιών σε όλων των ειδών εκδηλώσεων του ξενοδοχείου (γάμους, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι).

Tην περίοδο της άνοιξης ο χώρος του KIDS CLUB λειτούργησε με καθημερινές δραστηριότητες και θεματικά Σαββατοκύριακα για παιδιά ηλικίας 16μηνών έως και 12 ετών ενώ την περίοδο του καλοκαιριού διοργανώσαμε summer camps στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες με άξονες των αθλητισμό (ιστιοπλοΐα, τένις κολύμβηση κ.α. ),το παιχνίδι, την μάθηση και την διασκέδαση των παιδιών.

Η δημιουργική απασχόληση και τα ερεθίσματα που λαμβάνει το παιδί μέσα από τις δημιουργικές δραστηριότητες παίζει για εμάς το σημαντικότερο ρόλο, γι' αυτό και επενδύουμε σε αυτό μέσα από μια έμπειρη ομάδα εμψυχωτών. Οι ηλικιακές ομάδες που αναλαμβάνουμε είναι από 17 μηνών μέχρι και όσο επιθυμούν τα ίδια τα παιδιά την παρουσία και το παιχνίδι μας.

Η φιλοσοφία μας:

Το παιδαγωγικό παιχνίδι και τα χειροποίητα παιχνίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, παρέα με την μουσική, τον χορό και την φαντασία αποτελούν το όχημα για την δημιουργία μέσα από τη διασκέδαση. Κάθε γιορτή μετατρέπεται σε ένα χαρούμενο διάλειμμα . Οι μικροί μας φίλοι μέσα από παραδοσιακά παιχνίδια και παιχνίδια αισθήσεων με τη συνοδεία μουσικής αποκτούν ρυθμό και νόημα αναπτύσσοντας άλλοτε την ισορροπία τους και άλλοτε τη μνήμη και την παρατηρητικότητα τους.

Επιδαπέδια παιχνίδια, ζωγραφισμένα σε καραβόπανο, κάνουν τα παιδιά να γίνονται μέρος της διαδικασίας ενώ το αυθεντικό χειροποίητο κουκλοθέατρο τους προσφέρει στιγμές γέλιου και ευχαρίστησης. Κάθε χώρος, με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να δεχθεί και αθλητικές δραστηριότητες για τους μικρούς λάτρεις των σπορ! Το υγρό στοιχείο, όπως η παραλία και η πισίνα, με την κατάλληλη επιτήρηση και συνοδεία πεπειραμένου προσωπικού, μεταμορφώνεται αυτόματα σε μέρος χαράς και ξεγνοιασιάς με την δυνατότητα εκμάθησης και εξοικείωσης με αυτό, χωρίς το άγχος της επικινδυνότητας.

Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά, καθώς θεωρούμε χρέος μας να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια φορέων, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στην ανάγκη όλων μας για μια καλύτερη κοινωνία και ένα πιο φωτεινό αύριο, διοργανώνοντας εκδηλώσεις για οργανισμούς όπως το ΠΙΚΠΑ Βούλας και Πεντέλης, το Ίδρυμα Μητέρα, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Τα Παιδικά Χωριά SOS, το Make a Wish και πολλούς άλλους, τους οποίους και στηρίζουμε σε κάθε τους βήμα.